ONZE PLANNEN

ONZE PLANNEN

ONZE PLANNEN

In ons pand aan de Waldeck Pyrmontsingel ligt de ziel van de brouwerij. Hier lopen de brouwers rond, nemen we gasten mee in ons verhaal, laten we onze bieren proeven, verzorgen we groepsarrangementen en experimenteren we met nieuwe smaken.


Allemaal zaken waar we vooral niks aan willen veranderen. Wél hebben we nieuwe plannen voor de toekomst en die bestaan uit drie pijlers:

In ons pand aan de Waldeck Pyrmontsingel ligt de ziel van de brouwerij. Hier lopen de brouwers rond, nemen we gasten mee in ons verhaal, laten we onze bieren proeven, verzorgen we groepsarrangementen en experimenteren we met nieuwe smaken.


Allemaal zaken waar we vooral niks aan willen veranderen. Wél hebben we nieuwe plannen voor de toekomst en die bestaan uit drie pijlers:

In ons pand aan de Waldeck Pyrmontsingel ligt de ziel van de brouwerij. Hier lopen de brouwers rond, nemen we gasten mee in ons verhaal, laten we onze bieren proeven, verzorgen we groepsarrangementen en experimenteren we met nieuwe smaken.


Allemaal zaken waar we vooral niks aan willen veranderen. Wél hebben we nieuwe plannen voor de toekomst en die bestaan uit drie pijlers:

VERKOOP HORECA
& SLIJTERIJEN

Met onze brouwinstallatie hebben we een te beperkte capaciteit om de vraag in ons proeflokaal én de groeiende externe vraag bij te houden. Hierdoor moeten we vaak nee verkopen aan horeca en slijterijen die onze bieren willen afnemen. Buitenshuis onze vaste bieren laten brouwen en bottelen op fust, fles en blik biedt de oplossing.

Met onze brouwinstallatie hebben we een te beperkte capaciteit om de vraag in ons proeflokaal én de groeiende externe vraag bij te houden. Hierdoor moeten we vaak nee verkopen aan horeca en slijterijen die onze bieren willen afnemen. Buitenshuis onze vaste bieren laten brouwen en bottelen op fust, fles en blik biedt de oplossing.

Met onze brouwinstallatie hebben we een te beperkte capaciteit om de vraag in ons proeflokaal én de groeiende externe vraag bij te houden. Hierdoor moeten we vaak nee verkopen aan horeca en slijterijen die onze bieren willen afnemen. Buitenshuis onze vaste bieren laten brouwen en bottelen op fust, fles en blik biedt de oplossing.

Daarom willen we in 2023 onze vaste bieren extern gaan brouwen, in hoge volumes. We hebben inmiddels al een productiepartner gevonden die exclusief werkt voor brouwerijen die hun productie op willen schalen. De eerste testbatches zijn inmiddels door onze partner gebrouwen en door onze brouwers akkoord bevonden.


Op dit moment hebben we vijf vaste bieren: Wit, Licht Blond, Amber, Weizen Tripel en Zwaar Donker. Met deze bieren gaan we de export opstarten. De nieuwe smaken (in ontwikkeling) blijven we gewoon zelf brouwen in onze brouwzaal en brouwlab.


Om de export mogelijk te maken moet de productie van bieren worden voorgefinancierd. Het gaat hier om werkkapitaal. De ingekochte flessen en fusten worden na inkoop weer verkocht aan horeca en slijterijen in het Rijk van Nijmegen. Daar staat dus omzet tegenover.


Bij het opschalen van de export, zijn ook aanpassingen nodig in ons proeflokaal. De bieren moeten in de brouwerij worden opgeslagen. Nadat ze gebrouwen zijn en voordat ze gedistribueerd worden naar onze klanten. Daarvoor hebben we ruimere stellingen nodig in het proeflokaal en in de brouwzaal. En een stapelaar, om de pallets in en uit de stellingen te halen.

Daarom willen we in 2023 onze vaste bieren extern gaan brouwen, in hoge volumes. We hebben inmiddels al een productiepartner gevonden die exclusief werkt voor brouwerijen die hun productie op willen schalen. De eerste testbatches zijn inmiddels door onze partner gebrouwen en door onze brouwers akkoord bevonden.


Op dit moment hebben we vijf vaste bieren: Wit, Licht Blond, Amber, Weizen Tripel en Zwaar Donker. Met deze bieren gaan we de export opstarten. De nieuwe smaken (in ontwikkeling) blijven we gewoon zelf brouwen in onze brouwzaal en brouwlab.


Om de export mogelijk te maken moet de productie van bieren worden voorgefinancierd. Het gaat hier om werkkapitaal. De ingekochte flessen en fusten worden na inkoop weer verkocht aan horeca en slijterijen in het Rijk van Nijmegen. Daar staat dus omzet tegenover.


Bij het opschalen van de export, zijn ook aanpassingen nodig in ons proeflokaal. De bieren moeten in de brouwerij worden opgeslagen. Nadat ze gebrouwen zijn en voordat ze gedistribueerd worden naar onze klanten. Daarvoor hebben we ruimere stellingen nodig in het proeflokaal en in de brouwzaal. En een stapelaar, om de pallets in en uit de stellingen te halen.

Daarom willen we in 2023 onze vaste bieren extern gaan brouwen, in hoge volumes. We hebben inmiddels al een productiepartner gevonden die exclusief werkt voor brouwerijen die hun productie op willen schalen. De eerste testbatches zijn inmiddels door onze partner gebrouwen en door onze brouwers akkoord bevonden.


Op dit moment hebben we vijf vaste bieren: Wit, Licht Blond, Amber, Weizen Tripel en Zwaar Donker. Met deze bieren gaan we de export opstarten. De nieuwe smaken (in ontwikkeling) blijven we gewoon zelf brouwen in onze brouwzaal en brouwlab.


Om de export mogelijk te maken moet de productie van bieren worden voorgefinancierd. Het gaat hier om werkkapitaal. De ingekochte flessen en fusten worden na inkoop weer verkocht aan horeca en slijterijen in het Rijk van Nijmegen. Daar staat dus omzet tegenover.


Bij het opschalen van de export, zijn ook aanpassingen nodig in ons proeflokaal. De bieren moeten in de brouwerij worden opgeslagen. Nadat ze gebrouwen zijn en voordat ze gedistribueerd worden naar onze klanten. Daarvoor hebben we ruimere stellingen nodig in het proeflokaal en in de brouwzaal. En een stapelaar, om de pallets in en uit de stellingen te halen.

DOORONTWIKKELING PROEFLOKAAL

DOORONTWIKKELING
PROEFLOKAAL

Op dit moment is het proeflokaal open op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 14.00 uur. Dat is - zoals we nu zijn ingericht - het maximaal haalbare.


Maar we kunnen nog veel meer uit het proeflokaal halen en daar willen we voor gaan. Om ons proeflokaal rendabeler te maken, gaan we de volgende acties ondernemen:


  • Verruiming van onze openingstijden.


  • We gaan meer events organiseren: seizoensborrels, een Bokdag of een kleinschalig festival.

  • We gaan ons terras omvormen tot biertuin. Met pergola's, overkapping, grind en hopplanten.

  • We willen dat iedere bierliefhebber in het proeflokaal voldoende bieren kan proeven. Daarom zetten we ons '12 kranen plan' in werking: op al onze 12 kranen komt vers bier op de tap en een roulerend aanbod van nieuwe smaken. Zodat je altijd iets nieuws te proeven hebt.

  • Op maandag t/m donderdag stellen we onze ruimtes beschikbaar voor bedrijven. Bijvoorbeeld voor vergaderingen, heidagen of teamuitjes.

  • We breiden onze borrelhap uit, passend bij de smaak van onze bieren.

Op dit moment is het proeflokaal open op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 14.00 uur. Dat is - zoals we nu zijn ingericht - het maximaal haalbare.


Maar we kunnen nog veel meer uit het proeflokaal halen en daar willen we voor gaan. Om ons proeflokaal rendabeler te maken, gaan we de volgende acties ondernemen:


  • Verruiming van onze openingstijden.


  • We gaan meer events organiseren: seizoensborrels, een Bokdag of een kleinschalig festival.

  • We gaan ons terras omvormen tot biertuin. Met pergola's, overkapping, grind en hopplanten.

  • We willen dat iedere bierliefhebber in het proeflokaal voldoende bieren kan proeven. Daarom zetten we ons '12 kranen plan' in werking: op al onze 12 kranen komt vers bier op de tap en een roulerend aanbod van nieuwe smaken. Zodat je altijd iets nieuws te proeven hebt.

  • Op maandag t/m donderdag stellen we onze ruimtes beschikbaar voor bedrijven. Bijvoorbeeld voor vergaderingen, heidagen of teamuitjes.

  • We breiden onze borrelhap uit, passend bij de smaak van onze bieren.

Op dit moment is het proeflokaal open op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 14.00 uur. Dat is - zoals we nu zijn ingericht - het maximaal haalbare.


Maar we kunnen nog veel meer uit het proeflokaal halen en daar willen we voor gaan. Om ons proeflokaal rendabeler te maken, gaan we de volgende acties ondernemen:


  • Verruiming van onze openingstijden.


  • We gaan meer events organiseren: seizoensborrels, een Bokdag of een kleinschalig festival.

  • We gaan ons terras omvormen tot biertuin. Met pergola's, overkapping, grind en hopplanten.

  • We willen dat iedere bierliefhebber in het proeflokaal voldoende bieren kan proeven. Daarom zetten we ons '12 kranen plan' in werking: op al onze 12 kranen komt vers bier op de tap en een roulerend aanbod van nieuwe smaken. Zodat je altijd iets nieuws te proeven hebt.

  • Op maandag t/m donderdag stellen we onze ruimtes beschikbaar voor bedrijven. Bijvoorbeeld voor vergaderingen, heidagen of teamuitjes.

  • We breiden onze borrelhap uit, passend bij de smaak van onze bieren.

UITBREIDING
BROUWTORENTEAM

De brouwerij wordt gerund door de brouwers, samen met een team van tien barmedewerkers en één brouwer.


Alle brouwers (en medewerkers) hebben naast de brouwerij een gewone baan. Om met de brouwerij een volgende stap te zetten en bovenstaande plannen te realiseren, is een uitbreiding op het vaste team nodig. We zoeken één of twee mensen die de plannen voor Brouwtoren verder kunnen uitwerken en realiseren.


Voor deze werkzaamheden gaan we één of meerdere vacature(s) uitwerken. Mocht je na het lezen hiervan interesse hebben, dan horen we dat graag! Stuur een mail met je gegevens naar darren@brouwtoren.nl.

De brouwerij wordt gerund door de brouwers, samen met een team van tien barmedewerkers en één brouwer.


Alle brouwers (en medewerkers) hebben naast de brouwerij een gewone baan. Om met de brouwerij een volgende stap te zetten en bovenstaande plannen te realiseren, is een uitbreiding op het vaste team nodig. We zoeken één of twee mensen die de plannen voor Brouwtoren verder kunnen uitwerken en realiseren.


Voor deze werkzaamheden gaan we één of meerdere vacature(s) uitwerken. Mocht je na het lezen hiervan interesse hebben, dan horen we dat graag! Stuur een mail met je gegevens naar darren@brouwtoren.nl.

De brouwerij wordt gerund door de brouwers, samen met een team van tien barmedewerkers en één brouwer.


Alle brouwers (en medewerkers) hebben naast de brouwerij een gewone baan. Om met de brouwerij een volgende stap te zetten en bovenstaande plannen te realiseren, is een uitbreiding op het vaste team nodig. We zoeken één of twee mensen die de plannen voor Brouwtoren verder kunnen uitwerken en realiseren.


Voor deze werkzaamheden gaan we één of meerdere vacature(s) uitwerken. Mocht je na het lezen hiervan interesse hebben, dan horen we dat graag! Stuur een mail met je gegevens naar darren@brouwtoren.nl.

WORD MEDE-EIGENAAR VAN BROUWTOREN

Geloof jij in onze plannen en wil je onderdeel worden
van de brouwerij? Investeer dan nu!

INVESTEER NU

WORD MEDE-EIGENAAR VAN BROUWTOREN

Geloof in onze plannen en wil je graag onderdeel worden van de brouwerij? Investeer dan nu!

INVESTEER NU

WORD MEDE-EIGENAAR VAN BROUWTOREN

Geloof jij in onze plannen en wil je onderdeel worden
van de brouwerij? Investeer dan nu!

INVESTEER NU